Smala Sussie och Akupunktur

Kollar på film med Linn (Smala Sussie/Slim Susie). Den är riktigt bra ;)
Kommer snart uppdateringar från Alicias stuga när jag och hon var där!
Kommer även en bild från akupunkturen. Var där igår igen! :)

Hos akupunktören

Han berättade att jag hade dåliga värden, på hjärtat, ena lungan, matsmältningen m.m. Det var därför jag väger så lite. Tänk att doktorerna och läkarna har försökt fixa vikten, men under hela tiden visste dom ju inte vad problemet va?! Aktupunktören berättade att jag nästan aldrig var hungrig och åt lite var för att magen inte ungefär "skötte om" maten. Han sa att jag hade så dåliga värden och sånt från mitt förra liv, alltså att jag hade ärvt det dåliga från mitt förra liv eller nått! Så när han satte nålarna gjorde det inte ont, men när den väl var inne på magen, ja då gjorde det ont och så. Det kändes som om det rullade stenar i magen, att det var en stor sten på magen som tyngde ner den, och ont såklart. Det kändes dock som att nålarna rörde mina inre organ.. USCH! Han satte även en nål i handen som ska vara kvar i några dagar. Det gjorde väldigt ont. Den får heller inte bli blöt, så jag kan då inte bada?! Hoppas jag nu inte skrämmer er som ska gå och testa Akupunktur. För så dumt är det inte. Det hjälper! Men att det gjorde så ont på mig var för att jag har så dåliga värden!

YES!

Köpt ny kamera nu. Det blev en canon!! Så nu blir det att fota mer. Ska till stugan till Alicia imorgon tror jag så då kommer det säkert ett par bilder :)

Läskigt...

Hej! Ska på akupunktur imorron :s då sätter man nålar på kroppen. hoppas det inte blir i ansiktet. anledningen till att jag ska gå dit är att jag har sjukt stora påsar vid ögonen. dock sa läkarn att det skulle gå bort. jag fick dom när jag hade körtelfeber för drygt några år sedan... mamma tvingar mig att börja för att hon är rädd ^^

Mera foton?

Jag ska kanske få en ny kamera (canon) och då blir det förhoppningsvis mera foton!

RSS 2.0